Szolgáltatás EN | HU

Jogosítás

Elsődleges tevékenységünk irodalmi művek felhasználási jogainak közvetítése könyvkiadáshoz, színpadi előadásokhoz és egyéb felhasználásokhoz (pl. rádió, film).

Feladatunk a szerzői jogokkal kapcsolatos teljes körű ügyintézés, közvetítés a jogtulajdonos és a felhasználó között a jogkéréstől a szerződéskötésig.

Jogkéréshez, ajánlattételhez kérjük, töltse ki az ügynökségek aloldalain található űrlapokat a kért mű és a tervezett felhasználás adataival, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

JOGKÉRÉS (HOFRA)

AJÁNLATKÜLDÉS (KÁTAI & BOLZA)

AJÁNLATKÜLDÉS (BALLA-SZTOJKOV)

Konzultáció

Ha összetettebb, részletes utánajárást igénylő kérdése van, vagy szerzői jogokkal, könyvkiadással kapcsolatos részletes, általános tájékoztatásra van szüksége, figyelmébe ajánljuk konzultáció szolgáltatásunkat.

Egyórás, belvárosi irodánkban történő személyes konzultáció keretében minden felmerülő kérdésére választ adunk. Ha nem tud személyesen felkeresni minket, a konzultáció természetesen telefonon vagy online is történhet, de lehetőség szerint a személyes találkozást preferáljuk. A konzultáció díját megtalálja Díjszabásunkban.

IDŐPONTOT KÉREK

Szerzői képviselet

Az irodalmi művek szerzői számára a legfontosabb, hogy adminisztratív teendők helyett zavartalanul foglalkozhassanak azzal, amihez igazán értenek. A fejlett nyugati világban ma már elképzelhetetlen, hogy a szerző közvetlenül tárgyaljon a kiadójával.

Az irodalmi ügynökségek leveszik a szerzők válláról a szerzői jogokkal kapcsolatos terheket, és a szerződéskötés során a lehető legjobb feltételeket biztosítják a szerzőknek. A szerző pedig nyugodtan hátradőlve fókuszálhat az alkotásra, miközben a jogdíjak megbízhatóan érkeznek a számlájára. Ez a „munkamegosztás” eredményesebb hazai és nemzetközi piaci jelenlétet tesz lehetővé, ami a szerző, a felhasználó és a közönség számára egyaránt kedvező.

Ügynökségünk vállalja szerzők és jogutódok képviseletét. Ha szeretne megbízni bennünket szerzői jogainak képviseletével, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Lehetőség szerint személyes találkozó keretében egyeztetjük Önnel az együttműködés részleteit, és készséggel válaszolunk a képviselettel kapcsolatban felmerült kérdéseire. Ha a találkozó során kialakul a kölcsönös szimpátia, és úgy dönt, megbíz bennünket, előkészítjük a szükséges dokumentumokat.

ÉRDEKEL

Könyvkiadás

Szeretné a könyvesboltok polcain viszontlátni saját művét vagy egy kiadványt, ami felkeltette az érdeklődését? Csak válassza ki a szöveget, és egyetlen kattintással ránk bízhatja akár a könyvkiadás teljes folyamatát, akár a folyamat bizonyos lépéseit.

Ügynökségünk a következő, könyvkiadáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat vállalja: szerzői jogi ügyintézés, fordítás, lektorálás, korrektúra, szerkesztés, tördelés, borítótervezés, nyomda, terjesztés.

ÉRDEKEL